Kirsten Groeneveld

 
 
 

In mijn studio gaat het om de mens en niet het decor

Met veel plezier werk ik, Kirsten Groeneveld, als portretfotograaf. Onder de rook van Schiphol ben ik in Aalsmeer opgegroeid met beide ouders & grote zus. 

Sinds 2004 woon ik in Lelystad. Hier ben ik begonnen met de fotostudio na de technische opleiding tot portret fotograaf op de Fotovakschool. De naam In een Flits schoot mij te binnen al auto rijdende over de rotonde. Het was een tatarata moment.

Qua stijl werk ik graag met een egale belichting. In het beeld wordt de aandacht opgeslokt door de ogen. Dagelijks leer ik bij in het vak. Hoewel ik zelf geen kinderen heb, kan ik enorm genieten van het kinderlijke pure. Ik voel veel liefde voor de kleine mens voor de lens.In iedere volwassene zoek ik het innerlijk kind.

Kinderen zijn vanaf dag één welkom, dus ook in de buik van mama. Het is leuk om de verschillende leeftijden van een kindje vast te kunnen leggen.

Wat ik als feedback terug krijg is dat ik iemand snel op zijn/haar gemak kan stellen. Dat is mijn intentie bij iedere sessie. Ik houd van het één op één contact.

Naast een goed foto resultaat wil ik een beetje geluk en een goed zelfbeeld meegeven. Er is zoveel moois te zien, in ieder persoon. Interactie is heel belangrijk. Samen maken wij het beeld.

In mijn vrije tijd geniet ik van het samenzijn met mijn man Rob en hond Leya. Wonend aan het Bovenwater in groen Lelystad hebben we lieve vrienden leren kennen en we voelen ons gezegend.

Ik hoop u snel in mijn studio te mogen verwelkomen!