Actueel

In een Flits | Fotografie Studio Lelystad

Ik ben Kirsten Groeneveld en een zeer ervaren portretfotograaf. Geluk en een goed zelfbeeld komen naar voren in al mijn werk. Bekijk hier de meest recente projecten en wellicht heb ik jou binnenkort ook voor de lens!

Poten uit de mouwen steken!

Dit zijn Quandro (bruin) en Hemi.Het zijn werkhonden met enorm veel capaciteiten.
Dit keer heb ik puur door de lens hoeven kijken,omdat de snuiten volledig gericht waren op de instructies van hun bazin.Op commando je bek dicht kunnen houden (ik heb het over honden hè) is ontzettend knap.Met een bepaald teken zou het lieve snoetje van Hemi in een dreigende blaf met grijns over kunnen gaan.Alles onder controle.
Voor diegene die er verstand van hebben,
Quandro heeft het KNPV certificaat Politiehond 1 met 426 punten van de 435 punten maximaal.
High paw!!